.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

ECOP_banner_BpAz Európai Onkológiai Gyógyszerészeti Társaság (ESOP – European Society of Oncology Pharmacy) 2012. szeptember 27-29. között, Budapesten, a Kongresszusi Központban rendezi első önálló konferenciáját. Hazai résztvevőknek kedvezményes regisztráció!

 

Az ESOP magyar tagszervezete a MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet Onkológiai Munkacsoportja. Az ECOP kongresszussal kapcsolatos, folyamatosan frissített információk és az on-line regisztráció IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

Az Európai Onkológiai Gyógyszerész Kongresszus (European Conference of Oncology Pharmacy, ECOP) a daganatos betegek legmagasabb szintű standardok szerinti gyógyszerészi gondozását helyezi a középpontba. A plenáris előadásokon, a poszter szekcióban, és a párhuzamosan zajló klinikai illetve gyakorlati szekciókban a kutatás és a gyakorlat legfrissebb eredményei kerülnek bemutatásra. Az ECOP 2012 konferencia egyedülálló lehetőséget kínál a tapasztalatcserére és a vitára az onkológiai gyógyszerészek (2 500 ESOP tag) és onkológiai orvosok egységes európai platformján.
A kongresszus nemzetközi elismertségét egyértelműen jelzi a poszter szekcióba beadott absztraktok száma (több mint 100), melyek között két kollégánk, Órás Zsuzsanna és Süle András posztere is helyet kap. Az eddig regisztrált résztvevők nemcsak Európából, hanem 5 kontinensről érkeznek. 

A kongresszus szervezői szeretnék, ha minél több magyar gyógyszerész vehetne részt a konferencián, ezért kedvezményes regisztrációs díjat állapítottak meg a hazai résztvevőknek, melyek a következők:

  • 35 év alatti gyógyszerészeknek 245 euro (bruttó)
  • 35 év feletti gyógyszerészeknek 300 euro (bruttó).

Az ECOP kongresszussal kapcsolatos, folyamatosan frissített információk és az on-line regisztráció IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

ecop_bp2

Talákozzunk az ECOP kongresszuson!

Kis Szölgyémi Mónika
A Szervező Bizottság társelnöke