Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Szervezetünk Ifjúsági Állandó Bizottságának 2021.12.03-i online rendezvényén a résztvevők a 2019-es EAHP Academy Seminaron elhangzott témákkal ismerkedhettek meg.

Az EAHP által szervezett szemináriumok kiemelt célja a szakmai jó gyakorlatok megosztása országokon átívelően. Az IÁB rendezvényen elhangzott témák az antibitoikum stewardship, antibiotikum szint monitorozás használata a terápiatervezésben, illetve a minőségi kutatási módszerek megismertetése volt.

A rögzített online esemény felvétele itt visszanézhető, a részletes beszámoló pedig itt olvasható.

A KGYSZ Ifjúsági Állandó Bizottsága online keretek között tartja soron következő rendezvényét 2021. december 3-án.  Kiemelt témák: antibiotikum stewardship és minőségi kutatási módszerek. A részvétel regisztrációhoz kötött.

További információk itt olvashatók.

IÁBA Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete szeptemberi tisztújítása után az Ifjúsági Állandó Bizottság tagjainak megválasztása is sikeresen lezajlott. Az Ifjúsági Állandó Bizottság a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet vezetőségének tanácsadó, véleményező szerve a 36 életévet be nem töltött fiatal kórházi-klinikai, intézeti gyógyszerész tagokat érintő kérdésekben. Az IÁB legfőbb feladata a pályakezdő és fiatal kórházi-klinikai gyógyszerészek szakmai, szakképzési és tudományos működésének figyelemmel kísérése, támogatása.

2021. április 10-én került megrendezésre az MGYT-KGYSZ Ifjúsági Állandó Bizottságának első online Miniszimpóziuma, a „Kórházi-klinikai gyógyszerészek a koronavírus árnyékában” címmel.

A rendezvény összefoglalóját ide kattintva olvashatják.

Szeretettel hívunk és várunk Titeket egy a megszokottól eltérő KGYSZ IÁB programra.

Az elmúlt időszakban a kórházi-klinikai gyógyszerészek életét is nagyban befolyásolta a COVID-19 pandémia.

SL 03

 

 

 

 

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani soron következő szakmai rendezvényünket, mely a farmakovigilancia világába ad betekintést.