Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

2021. április 10-én került megrendezésre az MGYT-KGYSZ Ifjúsági Állandó Bizottságának első online Miniszimpóziuma, a „Kórházi-klinikai gyógyszerészek a koronavírus árnyékában” címmel.

A rendezvény összefoglalóját ide kattintva olvashatják.

Szeretettel hívunk és várunk Titeket egy a megszokottól eltérő KGYSZ IÁB programra.

Az elmúlt időszakban a kórházi-klinikai gyógyszerészek életét is nagyban befolyásolta a COVID-19 pandémia.

SL 03

 

 

 

 

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani soron következő szakmai rendezvényünket, mely a farmakovigilancia világába ad betekintést.

201709 kórházi hétvége 0590 S

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Kollégák!

A PTE GyTK Gyógyszerészeti Intézete és a MGYT Kórházi Gyógyszerészi Szervezetének Ifjúsági Állandó Bizottsága 2018-ban hetedik alkalommal rendezi meg szokásos, közkedvelt szakmai rendezvényét Pécsen 2018. szeptember 14 (péntek délutántól) - 15 (szombat kb. ebédig).

IAB 20180119 1

 

 

 

 

 

 

 

 

2018. január 19-én került sor a 36 év alatti klinikai-kórházi gyógyszerész fiatalok klubdélutánjának megrendezésére a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Dísztermében. A rendezvényre több, mint harminc fiatal érkezett az ország minden részéről.

IÁB klubdélután

 

 

 

 

 

 

 

Az idén májusban újjáalakult MGYT KGYSZ Ifjúsági Állandó Bizottság céljai között szerepel a fiatal kórházi-klinikai gyógyszerészek aktív együttműködésének erősítése. Ennek érdekében a korábbi hagyományokat folytatva ifjúsági klubdélutánt szervezünk, melynek időpontja és helyszíne kiválasztásához az alábbi kérdőív kitöltésére kérjük a 35 év alatti kórházi-klinikai területen dolgozó gyógyszerészeket: