.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Hungaropharma logoRozsnyay Mátyás Emlékverseny Hungaropharma Ösztöndíjra való pályázat jelentkezési határidejének módosítása!
 
Az L. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre készülő fiatal gyógyszerészek figyelmébe ajánljuk a felkészülés támogatására kiírt Hungaropharma Ösztöndíjat. Az érdeklődésre való tekintettel a pályázati határidőt 2015. február 12. 16.00 órára módosítottuk. Bátorítani szeretnénk minden ambiciózus fiatal gyógyszerészt, hogy vegyen részt a megmérettetésen, és használja ki a Hungaropharma Ösztöndíj adta lehetőségeket.

eahpX“A Magyar Kórházi Gyógyszerészetért” Alapítvány és az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete együttes pályázatot hirdet EAHP Academy Seminar-on történő részvételre, 2014. szeptember 11-14 között Prágában, 3 fő részére.
Az alapítvány a pályázat nyertesei számára az utiköltség támogatását – buszjegy, vonatjegy, vagy személygépkocsival együtt utazás esetén km elszámolás – vállalja.

eekhEMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA - EGÉSZSÉGÜGYÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁRSÁG - KÖZLEMÉNY
 
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) idén új ösztöndíjat hirdet meg a gyermekorvos-jelöltek számára a tavaly első alkalommal, a szakorvos- és szakgyógyszerész-jelölteknek kiírt ösztöndíjak ismételt kiírása mellett. Összesen 624 millió forint pályázható a ma közzétett ösztöndíj-programokban, melyek célja, hogy a fiatal orvostanhallgatók és gyógyszerész-hallgatók anyagi körülményeit javítsa, ezzel motiválva őket az itthon és a pályán maradásra. A rendelkezésre álló forrás 500 fiatal támogatását teszi lehetővé. Beadási határidő: 2012.12.15.

A pályázati feltételek itt letölthetőek!

Hungaropharma logoA Hungaropharma Zrt. újító kezdeményezésként az Magyar Gyógyszerész-tudományi Társaság (MGYT) és az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete hatékony együttműködésével Pályázatot írt ki a 2014. május 30. és június 1. között (Budapesten) megrendezésre kerülő Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen induló fiatal gyógyszerészek támogatására.

Hungaropharma logoA Hungaropharma Zrt. újító kezdeményezésként Pályázatot ír ki a 2014. május 30. és június 1. között megrendezésre kerülő Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen induló fiatal gyógyszerészek támogatására. Az Emlékversennyel kapcsolatos alapinformációk a www.mgyt.hu, a www.mgyt-kgysz.hu honlapon megtalálhatók.

A Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK) két pályázatot hirdet.

neek,,A NEEK az egészségügy és az egészségipar (gyógyszer, gyógyászati segédeszköz és orvostechnikai eszközök stb. gyártói és forgalmazói) területén dolgozó marketing-, public relations-, reklám- és más szakembereknek az egészségügyre specializált együttműködését kívánja megvalósítani. E célok elérésének egyik eszközeként írjuk ki pályázatunkat'' - mondta Jóbai Zsolt, az Egyesület elnöke.