.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

2023. december 7-én került megrendezésre Szervezetünk Nyugdíjas Baráti Körének "Mikulás napi" találkozója.
Az ország szinte minden pontjáról, közel negyven fő jelent meg a rendezvényen. A résztvevők nagyon hálásak voltak a szervezésért, a jó hangulatért.

A találkozón készült képek itt tekinthetők meg.

Az MGYT KGYSZ Nyugdíjas Baráti Köre meghívja tagjait a 2023. december 7-én tartandó "Mikulás napi" baráti találkozóra.

A részvételi szándékot 2023. december 1-ig tudják jelezni. A találkozó meghívója itt olvasható.

DSCN1182 S

 

 

 

 

 

 

 

A MGYT KGYSZ Nyugdíjas Kórházi Gyógyszerészek Baráti Körének őszi találkozóját 2018. szeptember 26. (szerda) 13 órától tartottuk a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Tanácstermében. Higyisán Ilona alelnök köszöntötte a megjelent nyugdíjas kollégákat. Örömünkre szolgált, hogy a MGYK Kórházi-Klinikai Területi Szervezete képviseletében Hajagosné dr. Hümpfner Rózsa is részt vett a találkozón.

IMG 20171213 145210

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nyugdíjas Kórházi Gyógyszerészek Baráti Köre 2017. december 13-án tartotta szokásos, Karácsony előtti baráti találkozóját a Bajcsy-Zsilinszky Kórház éttermében.

Dr. Higyisán Ilona tiszteletbeli elnök üdvözölte a megjelent nyugdíjas kórházi gyógyszerészeket. Köszöntőjében Papné dr. Csordás Éva kolléga gyászhíréről is beszámolt és a Dr. Szabó Mária által írt megemlékezést is felolvasta, mely ide kattintva elérhető.

telapo

 

 

 

 

 

 

 

A MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet elnöksége 2016. december 7-én - a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Tanácstermében - „Mikulás napi” baráti találkozót szervezett a „Nyugdíjas Kórházi Gyógyszerészek Baráti Köre” tagjai részére.