Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

EAHPA Kórházi Gyógyszerészek Európai Szervezete 2023. március 22-24 között tartja soron következő Kongresszusát Lisszabonban.
A Kongresszus mottója: From drug design to treatment success. What really matters to patient?
Az EAHP 27. Kongresszusának kedvezményes regisztrációját november 30-ig lehet igénybe venni.

sule andrasAz idei EAHP Kongresszus mottója a következő volt: “Változó szerepek a változó világban”.

A megnyitó ünnepségen a szervezet elnöke, Dr. Süle András a következő gondolatokat osztotta meg a hallgatósággal.

Oath presentation Fogadalmat tettek a társadalomnak az EAHP (Kórházi Gyógyszerészek Európai Szervezete) és az ESCP (Európai Klinikai Gyógyszerészeti Társaság) vezetői október 12-én, Brüsszelben. A két szervezet közös nyilatkozatában – a hatékony és biztonságos gyógyszerelésen túl -, hitet tett a hivatás további értékei mellett is.

Az Európai Kórházi Gyógyszerészi Szervezet (EAHP) 2021. június 11-12. között tartotta 51. Küldöttgyűlését, melynek zárásaként üdvözölték Süle Andrást az EAHP új elnökeként. A következő három évben ő irányítja az Egyesületet. András jelenleg a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet főgyógyszerésze, valamint a Duna Medical Center gyógyszerészi főtanácsadója.

Mivel az egészségügy digitális átalakulása az utóbbi időszakban jelentősen felgyorsult, a Kórházi Gyógyszerészek Európai Szervezete (EAHP) úgy döntött, hogy felmérést végez a digitalizációs lehetőségekkel kapcsolatban.