.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Észtország, az EAHP tagjaként egy két éves mesterképzést indít gyakorló klinikai gyógyszerészek részére a Tartui Egyetemen, mely teljes egészében online elvégezhető.
A pontos felhívás és a részletek  itt olvashatók.

2023. végén az Európai Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet több szakmai anyagot is összeállított, illetve jelentést készített az általuk végzett munkákról. Ezek a linkre kattintva elérhetőek, angol nyelven.

Az EAHP a Kórházi Gyógyszerészet Európai Állásfoglalását 2014-ben fektette le. Ennek 10 éves évfordulója alkalmából videó pályázatot ír ki tagjai között, melynek témája: A kórházi gyógyszerész egy napja (“A Day in the life of a Hospital Pharmacist”)

A videó verseny nyereménye ingyenes regisztráció a 2025. évi EAHP Kongresszusra.

Videó hossza: max. 5 perc
Beküldési határidő: 2024. 03. 15. 13:00 óra
Beküldési cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A day in the life of a hospital pharmacist..

 

Az EAHP 2024. február 1-2. között Stockholmban 6. alkalommal rendezi meg továbbképző programját, melynek témája: Kórházi gyógyszerészi szolgálat fejlesztése az otthoni betegellátás területén (“Providing hospital pharmacy services to patients receiving advanced care in their own home”)

Részletes program  itt olvasható, jelentkezni pedig az alábbi linken lehet.

Az EAHP Tudományos Bizottsága csatlakozási felhívást hirdetett. Várja azon kollégák jelentkezését, akik szeretnének részt venni az EAHP oktatási tevékenységeinek fejlesztésében és népszerűsítésében.

Jelentkezési határidő 2023. december 31., melyet 2024. január 8-18. között meghallgatások követnek.

A felhívás részletei  itt olvashatók.

Tisztelt EAHP Kongresszusi Részvételre Pályázók!

 

A Magyar Kórházi Gyógyszerészetért Alapítvány kuratóriumának döntése alapján – figyelembe véve az Alapítványhoz beérkező támogatási összegeket - az Alapítvány az EAHP 2024. évi kongresszusi részvételen (2024. március 20-22. Bordeaux) a regisztrációs díjat tudja támogatni, beérkezési sorrendben az első 3 pályázó esetén, akik vagy elfogadott poszterrel vagy bejelentett előadással vesznek részt a rendezvényen.
Kérjük a kongresszusi Tudományos Bizottság poszter, előadás elfogadásáról szóló dokumentumát a kérelemhez csatolni szíveskedjenek!

 


Dr. Szűcs Attila
kuratóriumi elnök