Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

A Szegedi Tudományegyetem Központi Gyógyszertára által indított online kerekasztal sorozat folytatódik.
A következő alkalom témája: „Gyógyszerelési hibák előfordulása a klinikai gyakorlatban” 2022. szeptember 28-án 17:30-kor.
Az előadásokon való részvétel ingyenes, de aktív KGYSZ tagsághoz és regisztrációhoz kötött.

Kórházi Gyógyszerészek Szimpóziuma


Eger, 2022. augusztus 26-28.


Prof. Botz Lajos, Higyisán Ilona, Szűcs Attila

 

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete 2022. augusztus 26-28 között Egerben tartotta szimpóziumát.

Az Európai Gyógyszerésztudományi Társaságok Szövetsége (EUFEPS) megkezdte az „EUFEPS Talks” sorozat létrehozását, hogy erősítse a gyógyszerészeti tudomány európai szintű tudományos szakmai eszmecseréjét.

Az EUFEPS Talks online formában kerül megrendezésre egy kiválasztott előadó tudományos előadásával. A program interaktív, számítanak a hallgatóság aktivitására.

A PTE GYTK Gyógyszerészeti Intézete és az MGYT Kórházi Gyógyszerészi Szervezetének Ifjúsági Állandó Bizottsága 2022-ben tizenegyedik alkalommal rendezi meg szokásos és közkedvelt szakmai rendezvényét a "pécsi hétvégét" 2022. szeptember 30. és október 1. között.

A szervezők szeretettel hívják a kollégákat az interaktív és hasznos szakmai előadásokkal, workshopokkal és társasági programokkal tarkított multidiszciplináris szakmai eseményre. Jelentkezni szeptember 9-ig lehet.

További részletek itt olvashatók.

RM csoportkép
2022. május 13-15. között került megrendezésre az LVII. Rozsnyay Mátyás Emlékverseny Sárváron, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Vas Megyei Szervezetének rendezésében.

Az Emlékversenyen 14 fő indult, a versenyzők fele kórházi gyógyszerész volt.

ECOP5 Poster 12022. június 30 és július 2. között Hamburgban kerül megrendezésre ötödik alkalommal az  Európai Onkológiai Gyógyszerészeti  Társaság Kongresszusa (European Society of Oncology Pharmacy).

A kongresszus részletes szakmai programja itt olvasható.