Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Mély megrendüléssel tájékoztatjuk kollégáinkat, hogy Szabó Rezsőné életének 75. évében, türelemmel viselt súlyos betegség következtében elhunyt. 1980-tól 2006-ig, nyugdíjba vonulásáig kórházi gyógyszerészként, 1982-től főgyógyszerész helyettesként dolgozott az Országos Traumatológiai Intézet (ma Péterfy Kórház Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet) gyógyszertárában.

papp lászló

Elhunyt Dr. Papp László a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet volt főigazgatója, aki 1995-2010-ig vezette a kórházat. Kórházi rekonstrukció, szakmai struktúraváltás jellemezte az általa vezetett időszakot, miközben megújult több orvosi szakterület, nem maradt el a laborfejlesztés és az új intézeti gyógyszertár megépítése sem.

Regdon GézánéMély megrendüléssel tudatjuk, hogy Dr. Regdon Gézáné, született Dr. Kiss M. Éva nyugalmazott egyetemi adjunktus, szakgyógyszerész 88 éves korában hosszú és türelemmel viselt súlyos betegségben elhunyt.

image001Fájó szívvel búcsúzunk Dr. Juni Emilia főgyógyszerésznőtől, a kiváló kollégától, akinek szakmai munkássága ritkán tapasztalt szoros kapcsolatban volt gyakorló gyógyszerészi tevékenységével. Öröm volt számunkra Főgyógyszerésznővel együtt dolgozni a kórházi szervezetekben, ahol határtalan elhívatottságot, elkötelezettséget és a jövő iránti felelősséget tapasztaltunk minden megnyilvánulásában.

Dr. Kiss János Péter - kórházi főgyógyszerész

 

Dr. Kiss János Péter hosszan tartó, súlyos betegség következtében, örökre itt hagyta családját, barátait, tisztelőit.

A nyugalmazott kórházi főgyógyszerész, alezredes életútja ide kattintva olvasható.

Poka GaborŐszinte tisztelettel és szeretettel emlékezünk Dr. Póka Gábor főgyógyszerész úrra, aki nagyon sokat tanított minket és mindig önzetlenül segített.
Csendes távozása nagy veszteség, emlékünkben örökké él.

 

Búcsúzunk tőle...