2023-2024
.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

esop logoEUSOP 669x1024Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetével (ESOP) együttműködésben továbbképzést tart 2023. április 15-én Budapesten. Az akkreditált, pontszerző továbbképzés ingyenes. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt. További részletek, és a részletes program itt olvasható. 

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja várja az onkológia területe iránt érdeklődő gyógyszerész kollégákat az ESOP (European Society of Oncology Pharmacy) tagjai közé.

A szervezetről minden tudnivaló megtalálható a www.esop.li oldalon, a hazai csoporthoz pedig az alábbi kérdőív kitöltésével lehet csatlakozni:

https://docs.google.com/forms/d/

1VF1mRDuo1iCVBsg3B0MDJhhr

Aqj8qYb_yi2OWP81jOU/edit?pli=1

Az ESOP tagság egy évre szól. A jelentkezők számára ingyenes, a tagság éves díját a KGYSZ állja.

Onkológiai munkacsoport bemutatkozás
Vezető: Órás Zsuzsanna

Az Onkológiai Munkacsoport célja az onkológiai területen dolgozó kollégák megkeresése, közös szakmai platform létrehozása, egymás aktivitásának megismerése, tapasztalatok megosztása. Ez egy speciális terület, melyben sokszor könnyű „elveszni”, ezért jó lenne, ha a kollégák tudnának egymásról, egymás speciális munkaterületeiről. Amit a munkacsoport nyújtani tud tagjainak:

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja 2022. december 10-én tartotta a tavalyi év utolsó megbeszélését. Az erről készült összefoglalót  itt olvashatják.

kép KGYSZ ONKOLÓGIAI MUNKACSOPORT ALAKULÓ ÜLÉSA Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetének idén újraszerveződött Onkológiai Munkacsoportja 2022. május 21-én tartotta első, alakuló ülését.

A küldöttgyűlés időpontja: 2020. november 7.

  • Általános bevezető

A virtuális nemzetközi küldöttgyűlésen az ESOP 63 tagországának 50 képviselője volt jelen.

Az elnökség tájékoztatta a küldötteket, hogy az ESMO az ESOP partnerségével, konzorciumban folytat vizsgálatot az onkológiai gyógyszereket érintő ellátási problémákat illetően, különösen a finanszírozásba be nem fogadott szerek elérhetőségére koncentrálva. A vizsgálatot az ESMO vezeti, az ESOP a design-ban, adatgyűjtésben, pénzügyi megoldások felkutatásában van segítségére.