.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

ECOP6 2024 4 3
Az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezete (ESOP) 2024. október 2-4 között Lisszabonban tartja éves Kongresszusát (European Congress of Oncology Pharmacy - ECOP).

A Kongresszusról bővebb információk itt olvashatók.

Az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetének 2024-es első küldöttgyűlése január 25-én került megrendezésre. A szervezet évről évre növekszik, idén összesen 72 ország küldöttjével zajlott az esemény. A rendezvényen számos fontos döntés és megállapodás született, melyekről itt olvashatnak részletesen. Az összefoglalót Bodor Zsuzsanna készítette.

esop logoEUSOP 669x1024Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja az Európai Onkológiai Gyógyszerészek Szervezetével (ESOP) együttműködésben továbbképzést tart 2023. április 15-én Budapesten. Az akkreditált, pontszerző továbbképzés ingyenes. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt. További részletek, és a részletes program itt olvasható. 

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja idén is szabadon választható - ingyenes - akkreditált képzést szervez, mely az EUSOP nemzeti onkológiai gyógyszerész pontszerző továbbképzés II. része.

 

Időpont: 2024. április 13. (szombat) 10:00 - 16:00
Helyszín: MGYT Székház, 1085 Budapest, Gyulai Pál u. 16.

2024-ben is várja az érdeklődőket Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja, hogy csatlakozzon újonnan vagy maradjon aktív tagja az ESOP (European Society of Oncology Pharmacy) globális szervezetének. A szervezetről részletesebben tájékozódni a honlapon (www.esop.li) lehet. A csatlakozás 12 hónapra szól és ingyenes, hiszen a tagdíjfizetést az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete vállalja.

Szervezetünk Onkológiai Munkacsoportja 2022. december 10-én tartotta a tavalyi év utolsó megbeszélését. Az erről készült összefoglalót  itt olvashatják.