Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

MTA logoA Magyar Tudomány c. folyóirat októberi számában jelent meg Kosztolányi Györgynek, az MTA rendes tagjának, az Orvosi Tudományok Osztálya elnökének írása "Feszültségek és kompromisszumkényszer a 21. századi egészségügyben" címmel. Kosztolányi professzor a kórházi, klinikai gyógyszerészet támogatója, hasznos írás lehet minden kollégánk számára!
A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

prof. Botz Lajos

Forrás: mersz.hu

 

esopSzeptember 27-30. között tartotta XV. Kongresszusát Egerben a Hotel Eger Park kongresszusi termében az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete. Tervezzük az előadások anyagának közzétételét honlapunkon, itt az Archívum címszó alatt. Elsőként az ESOP bemutatásáról Kis Szölgyémi Mónika prezentációját már olvashatjátok
pecsA Gyógyszerészet szeptemberi száma közölte a Kórházi Gyógyszerészek április 17-19. között Pécsett megtartott XVI. Kongresszusának összefoglaló anyagát, a beszámolót, az előadás-összefoglalókat és a posztereket.
belepAz alábbiakban az MGYT-KGYSZ vezetőségi tagjainak beosztását, téma-felelősi feladatait, illetve elérhetőségi paramétereit találják meg a kollégák

Szavazás

 

2009. januárjában közgyűlést tart a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet, amelyen újra választja a vezetőséget.

DSC_0004A Magyar Gyógyszerész-tudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete 2012. május 17-19. között Szegeden, a Hunguest Hotel Forrásban tartotta a kétévenként megrendezésre kerülő kongresszusát. A XVIII. Kongresszusról készült beszámolót a kollégák ide kattintva olvashatják.