.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Idén is megrendezésre kerül a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság által szervezett Rozsnyay Mátyás Emlékverseny, melyen minden évben nagy arányban vesznek részt előadóként fiatal kórházi gyógyszerészek is.

A verseny céljáról, menetéről bővebben itt lehet tájékozódni: https://mgyt.hu/a-tarsasagrol/dokumentumok/rozsnyay-alapszabaly/

A témaválasztáshoz segítségül lehet használni az alábbi listát is: https://mgyt.hu/rozsnyay-temak-konzulensek-2024/, de más témákkal is meg lehet keresni a konzulenseket, illetve ha más konzulenssel készülnének fel a kollégák, akkor arra is van mód.

 

Jelentkezési infórmációk az idei versenyre::
https://mgyt.hu/rozsnyay-matyas-emlekverseny-2024-majus-10-12-budapest/

 

FONTOS: Más fórumokon előadott, vagy már publikált dolgozatokkal versenyezni nem lehet, de lehet jelentkezni a szakdolgozatok témájával is, amennyiben a jelentkező azt újabb vizsgálatokkal, adatokkal egészítette ki, illetve fejlesztette tovább. Korábbi versenyzők is jelentkezhetnek újra, csak a Rozsnyay Mátyás Emlékérmet nyertek vannak kizárva a további versenyzésből.

 

A pályakezdők számára az Emlékversenynek nem csak az az előnye, hogy elmélyülhettek egy témában, hanem hogy gyakorlatot szereztek a tudományos igényű kutatómunkában is. Remek kiindulási alap a specializációhoz, akár a patikai műhelymunkához, ráadásul az igazán fiataloknak jó lehetőség a bemutatkozásra is.

 

A KGYSZ tag versenyzőknek szükség esetén a "Magyar Kórházi Gyógyszerészetért" Alapítvány vállalja a regisztrációs és szállás költségeket is!

 

Az utóbbi évek beszámolóit itt megtalálja:
https://mgyt.hu/lviii-rozsnyay-matyas-emlekverseny-miskolctapolca-2023-majus-19-21-eredmenye/
https://mgyt.hu/lvii-rozsnyay-matyas-emlekverseny-eredmenyek/
versenyzői szemmel: https://www.mgyt-kgysz.hu/docman/tudomanyos-rendezvenyek/591-gabor-czomba/file

 

Biztatunk minden 35 év alatti kollégát a nevezésre!