.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Tájékoztatás - tagdíj

 

2024. évi tagdíj befizetések határideje: 

2024. március 31.


Kérjük a kedves kollégákat, akik még nem rendezték 2024. évi tagdíjukat, hogy a lenti útmutatások szerint mihamarabb tegyék meg:


Mivel a MGYT-n belül önállóan gazdálkodó szervezet vagyunk, a gördülékenyebb nyilvántartás érdekében kérjük a kórházi gyógyszerész kollégákat,
hogy a tagdíjat ne az MGYT által kiküldött, OTP-nél vezetett számlára fizessék be, hanem a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet Erste Banknál vezetett 11994600-04403058-00000000 számú folyószámlára utalják.

 

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetének tagsága a következő előnyökkel jár:

 

 • Az éves tagdíj befizetésével egyidejűleg tagjai lesznek a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak, és a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetnek, továbbá szervezetünk minden tagja részére befizetjük a tagdíjat az Európai Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet felé.(European Association of Hospital Pharmacists)
 • Tagjaink kedvezményes részvételi díjjal vehetnek részt rendezvényeinken, a KGYSZ által szervezett továbbképzéseken, szimpóziumokon, kongresszusokon.
 • Szakmai munkacsoportok állnak rendelkezésre az érdeklődő kollégák számára
  (Antibiotikum , Farmakoökonómiai, Informatkai és automatizációs, Magisztrális, Minőségbiztosítás Onkológiai, Parenterális, Pediátriai munkacsoport)
 • A 35 év alatti kollégákat az     Ifjúsági Állandó Bizottság fogja össze, rendszeresen tartanak klubdélutánokat, workshopokat, továbbképzéseket, mivel az IÁB legfőbb feladata a pályakezdő és fiatal kórházi-klinikai gyógyszerészek szakmai, szakképzési és tudományos működésének figyelemmel kísérése, támogatása.
 • Nyugdíjas kollégák részére nyugdíjas baráti kört működtet Szervezetünk.
 • „A Magyar Kórházi Gyógyszerészetért” Alapítvány által biztosított támogatások KGYSZ tagsághoz kötöttek.
 • Az EAHP folyóirata a European Journal of Hospital Pharmacy (EJHP) 2024-től kizárólag online jelenik meg.
  Az online felület eléréséhez előzetesen itt lehet személyes fiókot készíteni: https://www.eahp.eu/user/register

 

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 2024. évi tagdíjai a következők:

 

 • aktív dolgozóknak (beleértve az aktívan dolgozó nyugdíjasokat is) 8000,- Ft,
 • nyugdíjas, GYES-en lévő, ifjúsági (egyetemi hallgatói jogviszony) és társult tagoknak 2400,- Ft
 • a szenátusi tagok tagdíjmentességet élveznek

 

A tagdíj utalásakor a közlemény rovatban kérem megadni a tag(ok) nevét és működési nyilvántartási számát, akinek a tagdíja befizetésre kerül. Nagy könnyebbséget jelent a csoportos befizetés, ez esetben kérem elektronikus levélben megadni, hogy az összesített befizetés mely kollégák tagdíját jelenti. Amennyiben a tagdíjbefizetésről számlát kér, kérem, hogy azt is szíveskedjen részemre jelezni!

 

A tagdíjbefizetések mellett kiemelt célunk, tagjaink pontos nyilvántartása, ennek érdekében kérem, hogy a   Tagnyilvántartó adatlapot is szíveskedjenek azonnal a tagdíjbefizetést követően csoportosan vagy egyénileg az alábbiakban megadott elérhetőségeim egyikére, lehetőleg e-mail-re elküldeni, vagy az ott megkért adatokat levélben közölni, a korrekt és gyors azonosíthatóság miatt.

 

Az adatfeldolgozást nagyban segítené, ha a munkahelyek részéről az összevont adatközlés megvalósulhatna, vagyis egy kollektíva adatai összegyűjtve kerülnének leadásra.

 

A megújított Tagnyilvántartó adatlapon sajátkezű aláírásukkal kérjük megadni szíves hozzájárulásukat személyes adataik kezeléséhez, mely a GDPR rendelet előírásainak betartásával a tagnyilvántartás érdekében történik. Ez természetszerűleg a tagsággal együtt jár, annak feltétele.

 

Az utalásnál a kedvezményezett neve: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet (használható a rövid név: MGYT-KGYSZ).

 

Szabóné dr. Schirm Szilvia

Gazdasági ügyekért felelős MGYT-KGYSZ  alelnök

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 72/536-001/32886 vagy 32897 mellék

Postacím: 7623 Pécs, Erreth Lajos u. 9.