.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

A Szegedi Tudományegyetem Központi Gyógyszertára és a KGYSZ együttműködésében indított online kerekasztal sorozat 2024. évi második alkalma 2024. február 29-én kerül megrendezésre, 17:30 órakor.

Téma: Antikoagulánsok alkalmazása
Előadó: dr. Szalai Gábor
Időpont: 2024. február 29., csütörtök 17:30 óra

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de aktív KGYSZ tagsághoz és regisztrációhoz kötött. (Tekintettel arra, hogy a 2024. évi tagdíj befizetések határideje: 2024. március 31., ezért szükség esetén még az előző évi tagságot is elfogadjuk.)

A kerekasztal előadásra jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges 2024. február 26. 10:00-ig:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3U7_EiWYvjnLCebk7Eupyn9M5sSDPxpKyhObG97ghpC7ovw/viewform?usp=sf_link

A kerekasztal megbeszélések célja, a frissen végzett rezidens kollégák felkészültségének növelése és olyan biztos alapok nyújtása számukra, amelyekkel az intézmény nagyságától függetlenül bármelyik kórházi osztályon megállják a helyüket. Továbbá szeretettel várják a szervezők a tapasztalt kollégákat is, akik fel szeretnék frissíteni eddigi ismereteiket, illetve hozzászólásaikkal, kérdéseikkel tovább gazdagítják a kerekasztal előadásait.

A kerekasztal beszélgetés a ZOOM online felületen lesz elérhető, a regisztrált kollégáknak aznap kerül a csatlakozás linkje kiküldésre.

Korábbi előadások itt érhetők el:
https://www.mgyt-kgysz.hu/tudastar/szegedi-online-klinikai-kerekasztal