.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

herceptin2

A Roche (Magyarország) Kft. és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által létrejött megállapodásnak megfelelően 2009. február 1-től új szerződések alapján kívánja folytatni az Onkológiai Centrumokban a Herceptin készítményük tételes finanszírozását.

A Kórházak és Roche között ebben az évben is – 2008. február 1.- 2009. január 31. között – a korábbi év gyakorlatához hasonlóan Szállítási Szerződés szabályozza a készítménnyel kapcsolatos tevékenységet. A szerződés részletesen tartalmazza a Herceptin szállításával, átvételével, alkalmazásával és elszámolásával kapcsolatos jogkövetkezményeket, különös tekintettel a fizetési kötelezettségeket érintő részletekre.

A tavalyi gyakorlathoz képes változást szeretnének kezdeményezni a Herceptin készleteinek nyilvántartási gyakorlatában. Ez az intézeteknek leszállított, de még fel nem használt Herceptin mennyiségének negyedévente történő egyeztetésből állna.

A Roche részéről ezt a feladatot 2009. február 1-től dr. Rimay József, támogatási és árképzési menedzser (Tel.: 06 30 9719 470; email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) látja el, aki személyesen is fel fogja venni a kapcsolatot az illetékes centrumok  kórházi főgyógyszerészeivel.

A Roche (Magyarország) Kft. részéről, Dr. Józsa Gábor üzletfejlesztési vezető és Dr. Rimay József támogatási és árképzési menedzser hálásan köszöni a tisztelt főgyógyszerészek 2008. évben a Herceptin elszámolás területén nyújtott segítségét.