Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

"A Magyar Kórházi Gyógyszerészetért” Alapítvány és az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete együttes pályázatot hirdet összesen 12 fő (6+6) részére a „V.I.L.M.A. projekt” workshop sorozaton történő részvételre.

A jelentkezők alacsony száma miatt a rendezvény elmarad, 2021-ben újra meghirdetjük a pályázatot.

A KGYSZ Elnökségének célja, hogy a gyógyszerész szakmai programok mellett munka- és szervezet-pszichológiai tanácsadás - önismereti tréning szervezésével és annak anyagi támogatásával is hozzájáruljon a kórházi gyógyszerészek és környezetük fejlődéséhez, és ezzel is segítse a mindennapi (magán)életüket, munkájukat és hivatástudatuk formálódását.

Ez a „mindset” workshop sorozat a MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet és a diverSEN Group életében is novum, hiszen a korábbi tapasztalataikat felhasználva kifejezetten kórházi-klinikai gyógyszerészek részére fejlesztették ezt a tréninget.
Szervezőként tisztában vagyunk vele, hogy innovatív vállalásunk progresszív személetet igényel, de bízunk benne, hogy a vállalkozó kedvünk és céljaink találkoznak a kollégák igényeivel és minél többen fognak érdeklődni és jelentkezni a programra.

Bővebb információk ide kattintva érhetők el.

A pályázatokat az abban feltűntetett (saját) email címről kérjük elküldeni a KGYSZ vezető titkára részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.