.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

Tisztelt Gyógyszerész Kolléganők, Kollégák!

Ismét aktuálissá vált a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetének 2016. évi tagdíj befizetése.

A tájékoztató teljes terjdelemben itt olvasható!
A 2016. évi tagnyilvántartó adatlap - kitölthető formátumban - itt letölthető!

Tájékoztatom Önöket, hogy az éves tagdíj befizetésével egyidejűleg tagjai lesznek a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak, és a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezetnek, továbbá szervezetünk minden tagja részére befizetjük a tagdíjat az Európai Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet felé. (European Association of Hospital Pharmacists)

Szervezetünk tagjai részére igénylés esetén (Tagnyilvántartó adatlapon az adatfrissítéssel együtt az igénylést bejelölni) előfizetjük az EAHP folyóiratát (European Journal of Hospital Pharmacy).

Ezen túlmenően tagjaink kedvezményes részvételi díjjal vehetnek részt rendezvényeinken, a KGYSZ által szervezett továbbképzéseken, szimpóziumokon, kongresszusokon.

A nyugdíjas kollégák részére külön nyugdíjas baráti kört működtet szervezetünk.

Szíves tájékoztatásul közlöm, hogy: A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság vezetősége 1/2012. sz. döntése értelmében az MGYT 2016. évi tagdíjai a következők:
•    aktív dolgozóknak 5.000,- Ft,
•    nyugdíjas, GYES-en lévő, ifjúsági (egyetemi hallgatói jogviszony) és társult tagoknak 1.500,- Ft
•    a szenátusi tagok tagdíjmentességet élveznek

Kérem, hogy befizetéseiket az Erste Banknál vezetett 11994600-04403058-00000000 számú folyószámlára utalják, a közlemény rovatban megadva a nevet, akinek a tagdíja. Nagy könnyebbséget jelent a csoportos befizetés, ez esetén kérem elektronikus levélben megadni, hogy az összesített befizetés mely kollégák tagdíját jelenti. Amennyiben a tagdíjbefizetésről számlát kér, kérem, hogy azt is szíveskedjen részemre jelezni!

Tekintettel arra, hogy postai csekken történő befizetés szervezetünknek jelentős többletköltséget jelent és felesleges banki költséget okoz, kérem, hogy ezt a fizetési módot csak indokolt esetben használják.

A tagdíjbefizetések mellett kiemelt célunk, tagjaink pontos nyilvántartása, ennek érdekében kérem, hogy a mellékelt Tagnyilvántartó adatlapot is szíveskedjenek azonnal a tagdíjbefizetést követően csoportosan vagy egyénileg az alábbiakban megadott elérhetőségeim egyikére, lehetőleg e-mail-re elküldeni, vagy az ott megkért adatokat levélben közölni, a korrekt és gyors azonosíthatóság miatt.

Az utalásnál a kedvezményezett neve: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet (használható a rövid név: MGYT-KGYSZ).


Fontos, hogy a tagdíjak befizetési határideje:
2016. március 30.


Kérem a tisztelt kollegák segítő együttműködését!

Pécs, 2016. január 26.


                       Köszönettel:

               
Szabóné dr. Schirm Szilvia sk.
                                            Gazdasági ügyekért felelős
MGYT-KGYSZ  alelnök

Elérhetőségeim:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 72/536-001/35018 mellék
Fax: 72/536-285
Postacím: 7623 Pécs, Erreth Lajos u. 9.


Melléklet: 1 oldal táblázat