.
Magisztrális gyógyszerkészítés
Gyógyszerbiztonság
Gyógyszerterápia
Klinikai gyógyszerészi szolgálat
Previous Next Play Pause

FIGYELEM!!!

A mai napra hirdetett kerekasztal ELMARAD!

A Szegedi Tudományegyetem Központi Gyógyszertára által indított online kerekasztal sorozat következő része 2022. június 29., szerda 17:30. órai kezdéssel kerül megrendezésre.

A beszélgetésre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz, illetve aktív KGYSZ tagsághoz kötött.

Jelentkezési határidő 2022. június 27, hétfő 12:00.

A szervezők kérik megküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a következőket:  név, alap nyilvántartási szám, e-mail cím.

A júniusi kerekasztal megbeszélés témaköre: A klinikai gyógyszerészi szolgálat alapjai II.  – Kapaszkodók az osztályos munka során (vesefunkció, májfunkció, laborparaméterek)

Előadók: Dr. Szabó Mária, Dr. Keller Nóra, Dr. Süli Edina és Dr. Makai Klára

A kerekasztal megbeszélések célja, a frissen végzett rezidens kollégák felkészültségének növelése és olyan biztos alapok nyújtása számukra, amelyekkel az intézmény nagyságától függetlenül bármelyik kórházi osztályon megállják a helyüket. Továbbá szeretettel várják a szervezők a tapasztalt kollégákat is, akik fel szeretnék frissíteni eddigi ismereteiket, illetve hozzászólásaikkal, kérdéseikkel tovább gazdagítják a kerekasztal előadásait.

A kerekasztal beszélgetés a ZOOM online felületen lesz elérhető, a regisztrált kollégáknak aznap délután kerül a csatlakozás linkje kiküldésre.